Jobb

IT-Tekniker/Tekniker till Topcon Scandinavia AB

 

IT-tekniker/tekniker till sjukvårdssidan med start hösten 2018.

Tjänsten innebär installation och underhåll av PC-baserade system i sjukhusens nätverksmiljö samt underhåll och reparationer av ögoninstrument för diagnos och behandling, exempelvis YAG-laser samt Multispotlaser men även OCT-system. Tjänsten innefattar resor inom landet samt emellanåt utomlands, främst för utbildningsändamål. Tunga lyft kan förekomma. Du kommer att ha ett tätt samarbete med sjukhusens medicintekniska personal och IT-avdelningar. Erfarenhet av arbete i sjukhusmiljö är meriterande även om det inte utgör något krav. Ett krav är däremot dokumenterade kunskaper i PC-teknik (Windows) samt nätverksteknik. Mycket goda kunskaper i engelska är en förutsättning.

Du kan vara verksam i branschen redan idag, men du kan också mycket väl komma utifrån. Utöver dina rent tekniska kunskaper som är en förutsättning för att du ska ro i land den här uppgiften lägger vi mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att agera självständigt ute på fältet. Detta samtidigt som du är en utpräglad lagspelare i ditt team som ställer upp för arbetskamraterna. Du trivs med ett fritt och självständigt jobb och vet vad det innebär. Du är även en glad, social och öppen individ där flexibilitet kommer att vara ett ledord, då tjänsten ibland kan innebära obekväma arbetstider. Din bostadsort bör vara i Göteborgsområdet. Hos oss är tonen dynamisk och lättsam och vi lägger stort fokus på våra medarbetares trivsel.

Du kommer att få internutbildning vid vårt huvudkontor i Mölndal, vid vårt Europakontor i Holland samt hos vårt systerföretag Topcon Medical Laser Systems i USA.  Tillträde snarast möjligt. Normal arbetstid måndag-fredag 07:50-16:30, men då resor är frekvent förekommande är detta endast en fingervisning.

Fast månadslön, i vissa fall övertidsersättning (nattarbete), tjänstebil, telefon & dator. Vi erbjuder subventionerad lunch samt sjukvårdsförsäkring via företaget. Vi följer kollektivavtalet mellan Unionen och Svensk Handel.

Din ansökan, som vi givetvis behandlar helt konfidentiellt, skickar du före 2018-09-07 till;

Peter Wenner (VD) peter.wenner@topcon.se  samt till:

Johan Andersson (Servicechef Sjukhus) johan.andersson@topcon.se

Johan är också den som kan berätta mer om tjänsten.  Välkommen till Topcon!